1 wynik
Książka
W koszyku
(Szkoła Gotowania Krok po Kroku)
Jak zrobić klasyczne ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese? Szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca wyśmienite dania kuchni włoskiej.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę by zobaczyć szczegóły.
WYPOŻYCZALNIA DLA DOROSŁYCH
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
FILIA NR 5 - DOROŚLI
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia nr 3 - książki
Brak informacji o dostępności pozycji do wypożyczenia: sygn. 64
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej