1 wynik
Książka
W koszyku
W czasach rosnącej popularności stron internetowych i blogów poświęconych gotowaniu umiejętność wykonania dobrej fotografii żywności nabiera coraz większego znaczenia. Apetyczne uchwycenie na zdjęciu potraw i napojów jest tylko pozornie proste, dlatego warto poznać tajniki tego rzemiosła. Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell prezentuje szczegółowe porady, dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji, omówienie pracy ze sprzętem, w tym m.in. z lampami błyskowymi, dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło – to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
WYPOŻYCZALNIA DLA DOROSŁYCH
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 77 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej